Image

Savjeti

Modular Structure
Cijena proizvoda u dućanu i poslije kupnje

Potrebno je razmisliti o pojedinim proizvodima koje kupujemo, kakve ćemo imati troškove onda kada ih donesemo u svoj dom. Često se o tome ne razmišlja, pogotovo ako je neki određeni proizvod bio na akciji pa smo ga radi toga i kupili. Radi se o održavanju proizvoda kada ga kupimo.

Modular Structure
Financije u braku, zajednički ili odvojeni računi

Rekli ste sudbonosno Da i sada se vaš život skroz promijenio. Bračni život je potpuno drugačiji i dosta se stvari mijenja pa tako i kod financija. Do sada ste imali svoje financije i niste nikome morali polagati svoje račune, a sada bi se to moglo okrenuti.

Modular Structure
Novac - najčešće zablude o novcu, donosi li novac sreću

Često u životu dobijemo krivu perspektivu o nečemu jer smo nešto pročitali u novinama, gledali u filmovima, serijama, a stvari su zapravo skroz drugačije. Upravo tako dobijemo pogrešan dojam o novcu.

Modular Structure
Što je bankrot, osobni stečaj, te kako se izvući iz toga

Prezaduženost može dovesti do bankrota. Radi se o postupku koji predaju oni građani koji nikako ne mogu vraćati dug koji imaju. Uz stručne osobe pomaže se građanima da se njihov dug smanji na razumnu razinu koju građanin može otplatiti, a da mu ostane određeno minimalno novaca za ostatak života.

Modular Structure
Internet kupovina - kako kupovati putem interneta

Kupnja u dućanu, gužve, čekanje u redovima za blagajne i slično. Sve je to dio kupnje u dućanu pa i onda kada nam se jednostavno ne da ići u kupovinu. Internet trgovina ima više naziva, e-dućan, web shop, virtualna trgovina itd. Svatko tko ima pristup internetu može pristupiti i internet trgovini.

Modular Structure
Pozajmice - internet pozajmice, brze pozajmice, sumnjivi oglasi

Ukoliko vam je potreban novac uvijek možete novac pozajmiti. Pozajmice možete dobiti od ovlaštenih tvrtki koje nude takvu vrstu usluge. Danas je vrlo popularno uzeti pozajmicu putem interneta. Vrlo je lako pristupiti takvim web stranicama, a postupak je vrlo brz i jednostavan.